Monday, September 15, 2014

Zul Ariffin Cairkan hati wanita lagi

Zul Ariffin amat bertuah kerana dua kali dia terpilih berlakon drama untuk slot Akasia TV3. Selepas ramai yang jatuh hati dengan karakternya sebagai Zill Faezrul dalam Rindu Awak 200%, dia kini muncul pula dalam drama berjudul Istikharah Cinta.
Berganding dengan pelakon baru, Faye Kusairi, pemilik nama penuh Zulkifli Ariffin, 28, berkata, dia tidak menyangka akan jadi ‘hero Akasia’ sekali lagi dalam jangka waktu yang amat dekat. 
“Hampir lima tahun membabitkan diri dalam lakonan, baru kini orang dapat melihat bakat saya. Bukan mudah untuk saya berada pada tahap ini dan segala peluang yang datang saya akan gunakan dengan sebaik mungkin. 

“Sementara fenomena drama bersiri Rindu Awak 200% masih menjadi kegilaan ramai, saya perlu menarik perhatian mereka untuk beralih ke drama Istikharah Cinta yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.


“Saya perlu berusaha lebih keras untuk mengalih penonton drama Rindu Awak 200% yang sudah ada pengikut sendiri kerana ia diadaptasi daripada novel untuk menonton Istikharah Cinta yang kisahnya dicipta penulis skrip.

“Pun begitu, saya yakin dengan promosi yang dilakukan, penonton akan teruja untuk menonton drama baru lakonan saya ini,” katanya. 
sumber dari
myMetro

No comments:

Post a Comment